Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες Παιδαγωγούς, παιδοψυχολόγους, Καθηγητές πληροφορικής και μαθηματικών. Επιπλέον, όλοι οι εκπαιδευτικοί μας έχουν εξειδικευτεί στη διδακτική των Φυσικών Επιστημών, του S.T.E.M. και της εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Ο Σπύρος Κόντης  είναι καθηγητής ηλεκτρονικός μηχανικός – πληροφορικής πάνω από 15 χρόνια και τα τελευταία χρόνια ασχολείται πολύ με την εκπαιδευτική ρομποτική. Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην «ασφάλεια πληροφοριών και στην ηλεκτρονική τρομοκρατία» του Πανεπιστημίου του Σιάτλ στην Αμερική και στην παιδική ψυχολογία.  Έχει διεξάγει έρευνα στα ασύρματα δίκτυα στο τεχνολογικό ίδρυμα του Δουβλίνου και είναι ειδικός GDPR (DPO). Έχει στο ενεργητικό του πλήθος διαλέξεων και άρθρα σχετικά με την ασφάλεια πληροφοριών. Επίσης είναι ιδρυτής του Corfu Robotiki και διοργανωτής σε πολλούς πανελλήνιους διαγωνισμούς στην εκπαιδευτική ρομποτική.

Ο Κοντός Νίκος είναι εκπαιδευτικός Τεχνολογία Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα της διάδρασης ανθρώπου με τον υπολογιστή με πολυετή πείρα και δεξιότητες που αποκτήθηκαν από την συνεργατική εκπαίδευση και την εκμάθηση βάσει έργου.

Ο Μάριος Μαγιολαδίτης είναι Μαθηματικός με μεταπτυχιακό στα Θεμέλια της Πληροφορικής και τις Εφαρμογές της. Εργάστηκε για 7 χρόνια ως επιστημονικός συνεργάτης στα Πανεπιστήμια του Duisburg-Essen και του Oldenburg στη Γερμανία. Το 2016 έλαβε ετήσια υποτροφία από το Wikimedia Foundation για να εργαστεί πάνω σε θέμα φυλετικών ανισοτήτων στην τεχνολογία. Έχει δώσει πλήθος διαλέξεων πάνω στο θέμα των φυλετικών ανισοτήτων και έχει οργανώσει  διοργανώσει σειρά δράσεων και σεμιναρίων με θέμα την εκπαιδευτική ρομποτική και τον προγραμματισμό.

Η Δανάη Κοσκινά είναι απόφοιτος του παιδαγωγικού τμήματος νηπιαγωγών Ιωαννίνων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και διαλέξεις με θεματολογία την νοηματική γλώσσα και τον αυτισμό. Επίσης την ενδιαφέρει η αξιοποίηση των τεχνολογιών στην εκπαίδευση. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται οι κατασκευές, οι χειροτεχνίες και οι επιστήμες.
Σκοπός της είναι να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση σε όλα τα παιδιά γιατί το κυνήγι της γνώσης δε σταματάει ποτέ